Gratis

Hoi, ben je op zoek naar meer rust in je hoofd? Of heb je lichte fysieke klachten en hoop je dat yoga helpt? Waar helpt Dru Yoga eigenlijk voor? EN hoe ga je dan beginnen? Meedoen in mijn lessen of eerst eens kennis maken online?

PRACTISCHE YOGA OPLOSSINGEN 

  • Hoe start je met YOGA? 3 stappen plan voor yoga doen thuis.
  • 5 REDENEN WAAROM Dru Yoga jou gaat helpen.
  • ONTSPANNING in jouw inbox.

*HOE START JE MET YOGA? 3 STAPPEN PLAN

Artikel voor yoga doen thuis.

Hoe begin je? Want even een filmpje kijken of ECHT echt meedoen, dat zijn twee verschillende dingen. En bij kijken gebeurt er al een heleboel, maar meedoen dat is wanneer het het beste werkt.

In dit artikel de 3 stappen om te starten. Handige en bruikbare tips om de voordelen van yoga nu zelf te gaan ervaren. Ik stuur het artikel naar je toe, dan kun je het bewaren en erbij pakken zodra je jouw eigen yogapractice op pakt. Goed bezig!

 


*5 REDENEN WAAROM DRU YOGA JOU KAN HELPEN

In dit artikel staan 5 goede redenen waarom Dru Yoga jou kan helpen. Want Dru Yoga is meer dan alleen maar wat gymnastiek…dat wist je waarschijnlijk wel. Alleen, hoe werkt dat dan?

 

 


*ONTSPANNING IN JOUW INBOX

Yoga in Deurne

Is het je even allemaal te veel? Wil je een moment liggen en alles loslaten? Maar als je gewoon gaat liggen dan krijg je het niet voor elkaar je te ontspannen? Deze ingesproken ontspanningsoefening kun je zo meedoen. Ik stuur de link naar je inbox, zodat je meteen kunt meedoen. Fijn?

 

 


 


cropped-fb-logo-sept-20161.jpg