Over Sunrise

In contact met wie je werkelijk bent. Innerlijke rust…even loskomen van het dagelijkse gedoe.Voelen of er spanning zit in je lijf. Er naartoe gaan met je aandacht. Beweeg. Binnen jouw grenzen. Ga functioneren vanuit jouw kracht. En laat los wat niet (meer) bij jou hoort.

portret website

Nadat ik 10 jaar in Azie woonde waar je heerlijk leeft met de dag, ontdekte ik hier in NL in 2007 de DRU YOGA. De manier om ook in deze snelle Westerse wereld toch rust te ervaren. Sinds ik les geef zie ik dagelijks de deelnemers van mijn groepen voor mijn ogen diezelfde rust vinden. De heilzame oefeningen van Sunrise Yoga kunnen net dat zijn wat jij nodig hebt.

‘ De dru yoga lessen zijn echt een manier om wekelijks mijn balans weer te kunnen vinden, het helpt om even stil te staan bij waar het echt om draait. ‘ (Liesbeth – wekelijkse deelneemster dru yogalessen bij Sanne)

Wanneer je op regelmatige basis Dru Yoga gaat beoefenen merk je echt verschil!

‘Zelfs op mijn werk merken ze dat ik rustiger ben, nu ik dru yoga les volg .’ (Marjo – wekelijkse deelneemster dru yogalessen bij Sanne)

Ben jij op zoek naar iets waardoor er weer balans komt, waardoor je innerlijke rust vindt, zodat jij krachtig en in balans het leven kan omarmen?

jhcd;slifhioeh

Reacties van deelnemers