Twee tips voor yoga doen thuis

Als je in deze periode begint met yoga doen thuis…dan kun je tegenkomen dat dit iets vraagt van jouw discipline. Dat als je niet op een bepaalde tijd naar jouw les moet, dat je dan toch nog even een was aanzet, of toch nog even een boodschap doet of iets voor je werk afmaakt. En ..dus…wat nu?

Want als je al bij yoga zat (…alleen gaan op dit moment de lessen niet door) ..dan weet je hoe fijn yoga doen is, je weet dat je ermee geholpen bent. Dat juist de yoga maakt dat je weer weet waar het om draait, alles. De ervaring die jij hebt door de oefeningen te doen. Die heb je alleen als je ook echt jouw oefeningen doet.

TIP 1

Wat kan helpen, is om de oefeningen met zn tweeën te doen. In het filmpje hieronder zijn we dan ook echt samen. Maar je kunt ook met iemand uit jouw yogagroep afspreken via de app en via de app contact houden, dat je op die manier de ander en jezelf aan je afspraak helpt houden.

TIP 2

En wat kan helpen, is…te bedenken waarom je yoga doet. Wat brengt het jou? Wat gebeurt er bijna iedere les, met jou? Hoe voel je je na een yogales? Te beseffen waarvoor je iets doet…maakt dat het minder voelt als moeten…en dat je beseft dat jij dit wilt.

Dus het is niet iets wat je moet van jezelf. Het is iets wat je wilt. Dat besef, wil ook nog wel eens helpen.

Succes!!! Sanne

PS1 Hieronder dus een 3 minuten filmpje om je een idee te geven, hoe dat eruit ziet: Yoga doen in tweetal.

PS2 En ben je NIEUW HIER? Dan is het misschien leuk om mijn gratis online eens te bekijken? Gewoon om zelf mee te doen thuis, voor als jouw lessen niet doorgaan in deze periode. Je vult je gegevens in en dan komt de les meteen naar jouw email.  :