TRANEN IN MIJN OGEN

Gisteravond terwijl ik mijn les gaf..werd ik overspoeld door een gevoel.
We deden tijdens de les een oefening waarbij je je verbindt met de aarde.
Ik voel dat de ene keer beter dan de andere keer. Wat okay is, dat verschilt per dag / per moment.
Maar gister dus, kreeg ik tranen in mijn ogen en voelde ik toen we deze aandachtsoefening deden..dat de aarde als een soort moeder mij troostte.
Het raakte me. Ik voelde me dichtbij mezelf. Ik voelde me stil.
“Het is ook veel Sanne, waar je doorgaat..maar ik ben er voor je. “
Zoiets leek de aarde tegen me te zeggen..
Door deze ervaring (die me vervulde van dankbaarheid) besef ik dan hoe graag ik zou willen dat meer en meer mensen dat kunnen gaan ervaren…de aarde energie voelen. Je innerlijke rust voelen. Er is zoveel moois in de wereld. Als we gewoon maar even die pas op de plaats maken. En dat is waar dru yoga voor helpen kan. Hoe dan?? Kom gewoon eens een les meedoen. Dan ervaar je het zelf.