TRANEN IN MIJN OGEN

Gisteravond terwijl ik mijn les gaf..werd ik overspoeld door een gevoel.
We deden tijdens de les een oefening waarbij je je verbindt met de aarde.
Ik voel dat de ene keer beter dan de andere keer. Wat okay is, dat verschilt per dag / per moment.
Maar gister dus, kreeg ik tranen in mijn ogen en voelde ik toen we deze aandachtsoefening deden..dat de aarde als een soort moeder mij troostte.
Het raakte me. Ik voelde me dichtbij mezelf. Ik voelde me stil.
“Het is ook veel Sanne, waar je doorgaat..maar ik ben er voor je. “
Zoiets leek de aarde tegen me te zeggen..
En ergens heb ik het gevoel dat er veel van ons nu in een periode zitten die je als intens ervaart. Dat ik daarin niet de enige ben. 
Door deze ervaring (die me vervulde van dankbaarheid) besef ik dan hoe graag ik ook jou wil helpen om in contact te komen met je innerlijke rust/ met je eigenlijke ik/ om met dat als basis te leren hoe je je kunt open te stellen voor de aarde energie.
Er is zoveel moois in de wereld. Als we gewoon maar even die pas op de plaats maken. 
Ik besef dat ik daarom de cursus voor rust gemaakt heb. De online cursus waarin ik je stap voor stap meeneem en je leer
-hoe je innerlijk rustig wordt
-hoe je gezond blijft door te bewegen op een manier die bij jou past 
-en hoe je jouw dagelijkse balans vindt.  
Deze cursus is niet duur. Niet moeilijk. Je hoeft niet speciaal lenig te zijn. En het kost niet veel tijd. En serieus, je merkt na een paar lessen al resultaat. 
Na afloop heb je de handvaten om innerlijk rustig in het leven te staan. Om steeds meer wonderen van het leven te gaan zien. Ons leven zit vol wonderen, het is alleen aan ons om ze te leren zien. Zodra je innerlijk rustig wordt, komt daar ruimte voor. 
Deze cursus kan net datgene zijn wat je gaat helpen om de herfst en winter weken (inclusief (de stressvolle?) sinterklaas en kerst) in alle rust door te komen. En dan wens ik je nog een mooie dag. Sanne