Mag jij MOE zijn?

 

Mag jij moe zijn van jezelf? Ik blijf daar moeite mee hebben. Als ik energiek ben dan schreeuw ik t van de daken…en ben ik moe? Dan verstop ik me. Stil. Lig op de bank. Toch heb ik dat ook hoor… “Moet je zeker ongesteld worden” , zegt de een. “Komt door het weer” , zegt de ander. “De afnemende maan?”

Nou wat t is weet ik niet. En vaak ineens is de vermoeidheid ook weer weg. Niet ongesteld. Maan nog steeds afnemend… nog steeds fris koud weer. En als ik me dan weer fit voel, dan pak ik meestal ook meteen  weer mn fiets… (mn uit de hand gelopen hobby van het afgelopen driekwart jaar).

Yogales geven gaat trouwens wel, ookal voel ik me moe. Dat kan ik altijd 🙂 wonderlijk. Sommige dingen blijven wonderlijk. Omarmen. Accepteren wat er is. Yep. Ik weet t wel🙂🌈… bed tijd nu.