World Sunrise Yoga

DRU YOGA DEURNE: Voeding voor lichaam en geest

Kunnen mijn Dru Yoga lessen JOU HELPEN?

Hoi, hallo mooi bewust mens…de tijd waar we in leven gaat snel. Vele uitersten komen in beeld. Ook hier en nu heeft dit gevolgen. Juist NU kan het zijn dat je vaker last hebt van gedoe op je werk of prive. Of je merkt dat het gewoon VEEL is. Alles. Dan is het nu tijd om de stap te zetten naar jezelf toe.

In contact met wie je werkelijk bent. Innerlijke rust…even loskomen van het dagelijkse gedoe. Voelen of er spanning zit in je lijf. Er naartoe gaan met je aandacht. Beweeg. Binnen jouw grenzen. Ga functioneren vanuit jouw kracht. En laat los wat niet (meer) bij jou hoort.

portret website

Nadat ik 10 jaar in Azie woonde waar je heerlijk leeft met de dag, ontdekte ik hier in NL in 2007 de DRU YOGA. De manier om ook in deze snelle Westerse wereld toch rust te ervaren. Sinds ik les geef zie ik dagelijks de deelnemers van mijn groepen voor mijn ogen diezelfde rust vinden. De heilzame oefeningen van Sunrise Yoga kunnen net dat zijn wat jij nodig hebt.

‘ De dru yoga lessen zijn echt een manier om wekelijks mijn balans weer te kunnen vinden, het helpt om even stil te staan bij waar het echt om draait. ‘ (Liesbeth – wekelijkse deelneemster dru yogalessen bij Sanne)

Wanneer je op regelmatige basis Dru Yoga gaat beoefenen merk je echt verschil!

‘Zelfs op mijn werk merken ze dat ik rustiger ben, nu ik dru yoga les volg .’ (Marjo – wekelijkse deelneemster dru yogalessen bij Sanne)

Ben jij op zoek naar iets waardoor er weer balans komt, waardoor je innerlijke rust vindt, zodat jij krachtig en in balans het leven kan omarmen?

IMG_3204 een blik in de yogaruimte

GRATIS PROEFLES
Toen ik begon met yoga ben ik bij verschillende yogascholen wezen proberen. De ene keer vond ik de docent leuk maar de lessen te intensief. De andere keer vond ik de les te rustig en leek het meer mediteren… Toen deed ik mee met mijn eerste dru yoga les 🙂 en daar gebeurde het, het voelde als een thuis komen. Bij mezelf. De rust, de stilte, de energie die ik daar voelde. Helemaal enthousiast ben ik de 4 jarige opleiding gaan volgen en voila, ik geef nu al weer 11 jaar les. Dru Yoga, toegankelijke oefeningen, yoga oefeningen die werken. Wil jij dit ook eens ervaren? KLIK HIER  info/ lestijden, aanmelden GRATIS proefles online.

sanne zit bij wilma buiten

GRATIS 5 TIPS voor meer RUST
Als je echt wilt dat er meer balans en rust komt in je leven, dan ben je al op de helft! Je hebt het besef en je gaat er iets aan doen. Super! Woon je nou niet in de buurt van Deurne, (of wel maar je wilt graag eerst online kennismaken) meld je dan aan voor deze 5 tips. De tips bestaan uit korte oefeningen in de vorm van een mini cursus. Met de tips help ik jou stap voor stap om meer BALANS te creëren in je dagelijks leven. Je krijgt de korte toegankelijke oefeningen voor rust in je mailbox, zodat je kunt beginnen. DAG 1 krijg je meteen. DAG 2 t/m DAG 5 volgen later deze week.

 

yoga icoon klein

Wil je op de hoogte blijven van actualiteiten, tips, korte artikelen alles voor meer RUST?

Ik hoor graag van je, Sanne van der Hout

Sunrise Yoga<